Handla böcker på ett nytt sätt online

E-böcker i all ära, men det härligaste som finns är ändå att få hem en ny, fysisk bok som du längtat efter, bläddra bland sidorna, och sticka näsan i den för att känna dess doft. Det finns inget ljuvligare än att hålla bokens vikt i händerna, krypa ner i soffan, och vända fram sida ett. Men vi vet något som gör upplevelsen bättre.

Fördelarna med live shopping

Att orientera dig på det oändliga utbudet som finns på alla bokhandlar-hemsidor kan kännas övermäktigt och svårt, trots att det går att göra från bekvämligheten av ditt eget hem och dessutom möjliggör för billigare priser. Men det kan faktiskt ändå vara mysigare att gå i en fysisk bokhandel och känna på böckerna en efter en. Det finns alltså fördelar och nackdelar med båda sätten.

Den fantastiska mellanvägen är det moderna fenomenet som kallas live shopping. Det innebär att en säljare direktsänder en video som intresserade kunder får ta del av. Detta formatet möjliggör för nära kontakt med säljaren, så att du kan be hen visa produkten på ett genomgående sätt eller ställa viktiga frågor. Det är som om e-handeln lyckats eliminera alla nackdelar, och det gör shoppingen efter böcker mycket trevligare. Om du vill veta mer, klicka dig vidare här.